Under construction

under-construction-krmk-tegels.jpeg

Eerst een nieuwe naam, toen een nieuwe website en nu ook een nieuw pand!

Maar, daar moeten we nog even op wachten, want ons nieuwe onderkomen in Nieuwegein is nog volop ‘under construction’! De locatie is geweldig, al zeggen wij het zelf: het Bedrijvenpark het Klooster. Een heel nieuw bedrijventerrein in Nieuwegein centraal gelegen tussen de A2, A12 en A27.

Inmiddels hebben zich al diverse grote en bekende transport-, logistiek- en distributiebedrijven en midden- en kleinbedrijven gevestigd. En het aantal bedrijven groeit nog steeds! Medio week 45 wordt ons nieuwe pand van in totaal 585m2 vloeroppervlakte casco opgeleverd en gaan we volop aan de slag met de realisatie van een prachtig bedrijfspand. En mooi gaat het worden!

Natuurlijk gaan we een mooie showroom realiseren waarin we onze keramische tegels presenteren. Op lange wanden tot maar liefst 21 meter breed en 6 meter hoog komen de diverse series van ons keramisch tegelassortiment te hangen. In het midden van de showroom komt een opvallende groene strook met ons assortiment aan keramische outdoor tegels.

Ons kantoor wordt niet ergens achterin weggestopt; deze mag natuurlijk ook gezien worden! Het kantoor komt op de 1e etage en zal door glazen wanden en een speciaal ontworpen trap toch een eenheid vormen met de rest van het pand. De hoge ramen en lichtkoepels geven een natuurlijke lichtinval, die samen met de huiselijke sfeer voor een nog betere beleving zorgen.

Naast een grote showroom wordt er ook een inspirerende ruimte gecreëerd: een ruime en gezellige hoek met comfortabele loungebanken, grote tafels met stoelen en een ‘bibliotheek’ vol tegelsamples. Een ruimte waarin de beste ideeën tot leven komen! En natuurlijk een coffeecorner met lekkere koffie.

U leest het; er moet nog heel veel gebeuren, maar dan hebben we ook het mooiste pand van Bedrijvenpark het Klooster! Eind januari of begin februari verwachten wij feestelijk de deuren te openen, maar eerst nog even de schouders eronder..


Terug naar nieuwsoverzicht
Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Bezoek tegelfabriek Graniser

Bezoek tegelfabriek Graniser

Wij staan voor kwaliteit en daarom verwachten wij ook van de fabrieken waar wij onze keramische wand- en vloertegels vandaan halen, dat die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als wij. Met regelmaat bezoeken wij de fabrieken. 

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Marco Onel. Marco is 47 jaar, komt uit Purmerend en werkt sinds 1 oktober als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 25 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.