Bezoek tegelfabriek Graniser

img-6496.jpeg

Zo bezochten wij onlangs Tegelfabriek Graniser in Akhisar, Turkije. Niet voor niets kiezen wij voor keramische tegels van Graniser. Inmiddels heeft Graniser ruim 20 jaar ervaring in het fabriceren van keramische wand- en vloertegels en levert deze tegelfabrikant in ruim 60 landen. Geen onbekende in tegelland dus! Dat begrijpen wij, want naast kwaliteit biedt Graniser een divers assortiment aan dessins, kleuren en afmetingen, waardoor wij onze opdrachtgevers een ruime keuze aan keramische wand- en vloertegels kunnen bieden.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Graniser bovenaan en door innovaties streven zij er continue naar, deze beide voorwaarden te handhaven dan wel te verbeteren. Zo fabriceert Graniser als een van de weinige tegelfabrieken keramische vloertegels met een dikte van 12 mm i.p.v. de standaard 9 of 10 mm. Zeer geschikt voor een hoge belasting en daarom hebben reeds veel van onze retail food opdrachtgevers deze kwalitatief hoogstaande en duurzame vloertegel toegepast. Dat duurzaamheid naast kwaliteit ook bij KRMK Tegels bovenaan staat, ziet u o.a. terug in ons logo. Wij hebben dan ook bewust gekozen voor de kleur groen.

Wilt u een korte impressie van wat wij in de Graniser tegelfabriek gezien hebben? Bekijk dan het filmpje!


Terug naar nieuwsoverzicht
Dit is onze nieuwe college, Peter Koks

Dit is onze nieuwe college, Peter Koks

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Peter Koks. Peter is 55 jaar,  en werkt sinds 1 januari 2020 als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 37 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.

3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, Reddot Design Award winner. Nederland maak kennis met dit uniek product!

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Een afspraak maken, advies op maat of onze showroom bezoeken?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon.

Lees meer