Bezoek tegelfabriek Graniser

fabrieksbezoek-graniser-3-.jpgfabrieksbezoek-graniser-2-.jpegfabrieksbezoek-graniser.jpeg

Zo bezochten wij onlangs Tegelfabriek Graniser in Akhisar, Turkije.

Niet voor niets kiezen wij voor keramische tegels van Graniser. Inmiddels heeft Graniser ruim 20 jaar ervaring in het fabriceren van keramische wand- en vloertegels en levert deze tegelfabrikant in ruim 60 landen. Geen onbekende in tegelland dus! Dat begrijpen wij, want naast kwaliteit biedt Graniser een divers assortiment aan dessins, kleuren en afmetingen, waardoor wij onze opdrachtgevers een ruime keuze aan keramische wand- en vloertegels kunnen bieden.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Graniser bovenaan en door innovaties streven zij er continue naar, deze beide voorwaarden te handhaven dan wel te verbeteren. Zo fabriceert Graniser als een van de weinige tegelfabrieken keramische vloertegels met een dikte van 12 mm i.p.v. de standaard 9 of 10 mm. Zeer geschikt voor een hoge belasting en daarom hebben reeds veel van onze retail food opdrachtgevers deze kwalitatief hoogstaande en duurzame vloertegel toegepast. Dat duurzaamheid naast kwaliteit ook bij KRMK Tegels bovenaan staat, ziet u o.a. terug in ons logo. Wij hebben dan ook bewust gekozen voor de kleur groen.

 


Terug naar nieuwsoverzicht
Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Bezoek tegelfabriek Graniser

Bezoek tegelfabriek Graniser

Wij staan voor kwaliteit en daarom verwachten wij ook van de fabrieken waar wij onze keramische wand- en vloertegels vandaan halen, dat die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als wij. Met regelmaat bezoeken wij de fabrieken. 

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Marco Onel. Marco is 47 jaar, komt uit Purmerend en werkt sinds 1 oktober als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 25 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak