Onze opdrachtgevers

KRMK Tegels - geschikt voor ieder bouwproject.

opdrachtgevers-krmk-tegels-logos.jpg

Tot onze tevreden klanten behoren inmiddels tientallen grote en kleine bedrijven uit de retail food, retail non-food, automotive en utiliteitsbouw. Maar ook architecten, aannemers, opdrachtgevers en projectontwikkelaars behoren tot onze klanten. Dat ze allemaal voor tegels hebben gekozen, is de overeenkomst. Echter, het soort tegel waarvoor gekozen is, maakt het verschil. Immers, niet alle keramische tegels hebben dezelfde eigenschappen en zijn daardoor geschikt voor ieder project. 

Voor de juiste keuze kijkt KRMK Tegels naar de mate van intensief gebruik, de gewenste uitstraling en de toepasbaarheid wat verschilt per project. Een supermarkt stelt namelijk hele andere wensen en voorwaarden aan de tegelvloer dan een autodealer.

Retail Non Food

Bij retail non-food denken we aan o.a. woon-, huishoud- en kledingwinkels maar ook kapperszaken, bloemisten en sportwinkels. Deze winkels ontvangen dagelijks vele bezoekers, waardoor deze vloer vraagt om een slijtvaste tegel, die tegen een stootje kan en niet glad is. Hoewel in de retail non-food geen of nauwelijks natuurlijke producten voorkomen, kan de vloer nog steeds vies worden door vuil van buitenaf.

Een keramische tegelvloer die gemakkelijk te reinigen is en onderhoudsvriendelijk, is daardoor nog steeds een vereiste. In tegenstelling tot bijvoorbeeld supermarkten is de uitstraling van de vloer vaak bepalend voor de definitieve tegelkeuze. En die verschilt per soort winkel.


Bekijk meer
banner-retail-non-food.jpg

Utiliteitsbouw

Naast tegelprojecten levert KRMK Tegels ook direct aan architecten, opdrachtgevers en aannemers in de utiliteitsbouw. Het gaat dan veelal om speciale oplossingen m.b.t. onder andere de toepasbaarheid, duurzaamheid en uitstraling.

Het zijn tegelprojecten waarbij advies op maat noodzakelijk is, omdat de keramische tegels aan speciale wensen en eisen moeten voldoen die niet standaard in ons assortiment zitten. Denk aan (extra) antislip en variatie in kleur en afmetingen.

Onze opdrachtgevers binnen de utiliteitsbouw zijn o.a. kapperszaken, restaurants, hotels, kantoren en sportcentra.


Bekijk meer
banner-utiliteitsbouw.jpeg

Automotive

Een auto is een luxeproduct, dus daarom mag de vloer waarop de auto in de showroom staat ook zeker luxe uitstralen. Er wordt vaak gekozen voor grote tegels met een formaat van 60 x 60 cm of zelfs 100 x 100 cm. Dat zorgt voor een stoere en toch chique uistraling. Glanzende keramische vloertegels zijn bovendien populair in de automotive sector, maar ze mogen niet te glad zijn voor de bezoekers en natuurlijk de medewerkers.

Ook dienen de keramische vloertegels gemakkelijk te reinigen te zijn. Bandensporen en druppels olie rondom de blinkende auto is natuurlijk ‘not done’ en vet op de vloer is ook nog eens valgevaarlijk.


Bekijk meer
banner-opdrachtgevers.jpeg

Retail food

Vele honderden klanten ontvangt een supermarkt per dag. Klanten met vieze schoenen of  druipende paraplu’s. Ze maken keuzes uit duizenden producten, netjes gesorteerd in tientallen grote en zware winkelstellingen. En deze producten willen nog wel eens kapot vallen…

Inderdaad. De vloer in een supermarkt heeft heel wat te verduren. En daarom moeten keramische vloertegels in de retail food sector extra dik en drukvast zijn om de dagelijkse belasting te kunnen dragen. Maar ook dienen de vloertegels slijtvast te zijn, vanwege de vele mensen en winkelwagentjes die er dagelijks overheen lopen en rijden. Tevens dient de tegelvloer gemakkelijk en snel te reinigen te zijn, eenvoudig in onderhoud en vooral niet te glad. 


Bekijk meer
banner-retail-food.jpg

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak