Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon.

Contact

OPENINGSTIJDEN

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. 

Afspraak maken

KRMK Tegels - geschikt voor ieder bouwproject.

Tot onze tevreden klanten behoren inmiddels vele grote en kleine bedrijven uit de retail food, retail non-food, detailhandel, automotive en utiliteitsbouw. Maar ook architecten, aannemers, opdrachtgevers en projectontwikkelaars behoren tot onze klanten. Dat ze allemaal voor keramische tegels hebben gekozen, is de overeenkomst. Echter, het soort keramische tegel waarvoor gekozen is, maakt het verschil. Immers, niet alle keramische tegels hebben dezelfde eigenschappen en zijn daardoor geschikt voor ieder project. 

Voor de juiste keuze kijkt KRMK Tegels naar de mate van intensief gebruik, de gewenste uitstraling en de toepasbaarheid wat verschilt per project. Een supermarkt stelt namelijk andere wensen en voorwaarden aan de tegelvloer dan een autodealer. Voor een goed overzicht hebben we onze opdrachtgevers ingedeeld in vijf categorieën. Lees meer over onze opdrachtgevers en ons tegeladvies binnen de retail food, retail non-food, detailhandel, automotive en utiliteitsbouw op onze website www.krmktegels.nl

Succes is het resultaat van willen en doen.
– Frits van Eerd – Jumbo Supermarkten

Retail food

Vele honderden klanten ontvangt een supermarkt per dag. Klanten met vieze schoenen of  druipende paraplu’s. Ze maken keuzes uit duizenden producten, netjes gesorteerd in tientallen grote en zware winkelstellingen. En deze producten willen nog wel eens kapot vallen…

Inderdaad. De vloer in een supermarkt heeft heel wat te verduren. En daarom moeten keramische vloertegels in de retail food sector extra dik en drukvast zijn om de dagelijkse belasting te kunnen dragen. Maar ook dienen de vloertegels slijtvast te zijn, vanwege de vele mensen en winkelwagentjes die er dagelijks overheen lopen en rijden. Tevens dient de tegelvloer gemakkelijk en snel te reinigen te zijn, eenvoudig in onderhoud en vooral niet te glad. Hoewel onderstaande supermarkten aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen, kozen zij toch voor een KRMK keramische tegelvloer. Immers, iedere supermarktketen heeft zijn eigen wensen met betrekking tot de uitstraling.


Bekijk meer
agrimarkt-8-.jpeg

Retail Non Food

Bij retail non-food denken we aan o.a. woon-, huishoud- en kledingwinkels. Deze winkels ontvangen dagelijks vele bezoekers, waardoor deze vloer vraagt om een slijtvaste tegel, die tegen een stootje kan en niet glad is. Hoewel in de retail non-food geen of nauwelijks natuurlijke producten voorkomen, kan de vloer nog steeds vies worden door vuil van buitenaf. Een keramische tegelvloer die gemakkelijk te reinigen is en onderhoudsvriendelijk, is daardoor nog steeds een vereiste.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld supermarkten is de uitstraling van de vloer vaak bepalend voor de definitieve tegelkeuze. En die verschilt per soort winkel. Een budgetwinkel bijvoorbeeld zal eerder kiezen voor een neutrale en niet te opvallende tegelvloer. Terwijl voor een speciaalzaak de voorkeur juist zal uitgaan naar bijvoorbeeld een vloertegel die meer glanst en daardoor meer luxe uitstraalt.


Bekijk meer
inline-kiela-15-.jpeg

Automotive

Een auto is een luxeproduct, dus daarom mag de vloer waarop de auto in de showroom staat ook zeker luxe uitstralen. Er wordt vaak gekozen voor grote tegels met een formaat van 60 x 60 cm of zelfs 100 x 100 cm. Dat zorgt voor een stoere en toch chique uistraling. Glanzende keramische vloertegels zijn bovendien populair in de automotive sector, maar ze mogen niet te glad zijn voor de bezoekers en natuurlijk de medewerkers. Ook  dienen de keramische vloertegels gemakkelijk te reinigen te zijn. Bandensporen en druppels olie rondom de blinkende auto is natuurlijk ‘not done’ en vet op de vloer is ook nog eens valgevaarlijk.

De keuze voor een goede vloertegel is overigens niet zomaar gemaakt in de automotive sector. Bij veel automerken gelden bepaalde Europese voorwaarden en eisen waaraan de autodealer moet voldoen om de juiste identiteit uit te stralen in de showroom. Bij garages is het vooral belangrijk dat de vloertegels tegen o.a. vallend gereedschap bestand zijn, gemakkelijk schoon te maken zijn en niet gelijk spekglad worden als er olie op ligt.


Bekijk meer
img-4662.jpeg

Utiliteitsbouw

Naast tegelprojecten levert KRMK Tegels ook direct aan architecten, opdrachtgevers en aannemers in de utiliteitsbouw. Het gaat dan veelal om speciale oplossingen m.b.t. onder andere de toepasbaarheid, duurzaamheid en uitstraling. Het zijn tegelprojecten waarbij advies op maat noodzakelijk is, omdat de keramische tegels aan speciale wensen en eisen moeten voldoen die niet standaard in ons assortiment zitten. Denk aan (extra) antislip en variatie in kleur en afmetingen. Onze opdrachtgevers binnen de utiliteitsbouw zijn o.a. kapperszaken, restaurants, hotels, kantoren en sportcentra.


Bekijk meer
utiliteitsbouw-9-.jpeg

Openingstijden

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. Bel gerust voor een afspraak naar +31 (0)85 073 02 50 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon. 

Afspraak maken