Onze opdrachtgevers

Utiliteitsbouw

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak

banner-utiliteitsbouw.jpeg

IMC

Het leven bestaat wel eens uit verrassingen en uitdagingen. Zo ook toen wij werden benaderd door een bekende relatie van om mee te denken met de architect en opdrachtgever inzake de nieuwe betegeling van het hoofdkantoor van IMC, welke gevestigd zou gaan worden bij “De Schoen” langs de A10 te Amsterdam.


Bekijk de case

de Gruyterhuys

De Gruyterhuys, een hedendaagse kantoorvilla met diepe waardering voor zijn historische erfgoed, schittert dankzij de keramische vloertegels van KRMK Tegels. Onze tegels verenigen verleden en heden, waardoor de villa zijn klassieke allure behoudt met een moderne twist. De keuze voor KRMK Tegels verzekert duurzaamheid en esthetiek in deze prestigieuze ruimte.

de-gruyterhuys.jpeg

HDV Orhan Camii Moskee

De HDV Orhan Camii Moskee in 's-Hertogenbosch is een baken van schoonheid en toewijding. KRMK Tegels heeft niet alleen de eer gehad om ca. 1500m² keramische tegels te leveren, maar ook om betrokken te zijn bij het ontwerpproces. Het resultaat is een meesterwerk dat traditie en moderniteit combineert. 

hdv-orhan-gazi.jpg

Boomberg Liv Inn

Bij Boomberg Liv inn hebben we de eer gehad om hoogwaardig tegelwerk te leveren. Liv inn is een woongebouw met een leefgemeenschap en 83 woningen met actieve senioren bewoners en buurt die samen bepalen hoe zij willen leven en wonen. Dit levendige woongebouw van actieve senioren en buurtbewoners draait om eigen regie over wonen en leven.

boomberg-liv-inn.jpg

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak