Onze opdrachtgevers

Utiliteitsbouw

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak

Het leven bestaat wel eens uit verrassingen en uitdagingen.

Het leven bestaat wel eens uit verrassingen en uitdagingen. Zo ook toen wij werden benaderd door een bekende relatie van KRMK om mee te denken met de architect, opdrachtgever en projectbureau inzake de nieuwe betegeling van het hoofdkantoor van IMC, welke gevestigd zou gaan worden op de bovenste verdiepingen van “De Schoen” langs de A10 te Amsterdam. Na enkele vergaderingen op de bouwplaats werd besloten om gezamenlijk naar Italië te reizen om diverse producten in de fabrieken en productielijnen te bekijken.

Tijdens deze rondreis, waarbij de uitstraling en kwaliteit van de toe te passen materialen extra aandacht verdiende, werd door de architect vooral gekeken naar exclusiviteit, maar ook duurzaamheid en betaalbaarheid. Na de diverse keuzes gemaakt te hebben tijdens de reis, heeft KRMK getracht samen met onze leveranciers de wensen van architect en opdrachtgever in te vullen.

Of wij hierin zijn geslaagd? Ik denk het wel. Het is een prachtig project geworden waarin speciale maten, kleuren en kwaliteiten zijn verwerkt.

Naast grote tegelprojecten levert KRMK Tegels ook direct of via architecten aan opdrachtgevers in de utiliteitsbouw. Het gaat dan veelal om speciale oplossingen m.b.t. onder andere de toepasbaarheid, duurzaamheid en uitstraling.