Over KRMK

Werkwijze en service

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon.

Contact

OPENINGSTIJDEN

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. 

Afspraak maken

Dé importeur en groothandel in keramische wand- en vloertegels voor zowel indoor als outdoor.

img-5921.jpeg

Groothandel en importeur KRMK Tegels BV is de een vooraanstaande speler op de markt van wand- en vloertegels voor zowel indoor als outdoor, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België.  Ruim 35 jaar hebben wij ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige keramische tegels voor allerlei tegelprojecten. Naast een compleet standaard assortiment van keramische tegels biedt KRMK Tegels ook maatwerk. Tot onze tevreden klanten behoren inmiddels vele grote en kleine bedrijven uit de retail food, retail non-food, detailhandel, automotive en utiliteitsbouw. Maar ook architecten, aannemers, opdrachtgevers en projectontwikkelaars behoren tot onze klanten.

Groot of klein; bij KRMK Tegels kunt u altijd rekenen op een kwalitatief en compleet assortiment keramische tegels, vakkundig advies op maat, snelle levering en een uitstekende service.

 

Wij gaan en staan voor kwaliteit

Onze werkwijze

Natuurlijk weet u wat voor soort tegel u mooi vindt. Houdt u bijvoorbeeld van marmer, dan is onze keramische tegelserie ‘Marble look’ een goede keuze. Of misschien houdt u meer van natuursteen en is onze keramische tegelserie ‘Stone look’ een optie. De keuze in keramische wand- en vloertegels is uitgebreid, maar is de tegel van uw keuze wel geschikt voor uw project?

Samen met u bespreken we daarom de belangrijke factoren die meespelen bij de juiste keuze, zoals de mate van gebruik, de gewenste uitstraling en de toepasbaarheid. Op basis van uw wensen en voorwaarden kunt u in onze showroom in Nieuwegein de geschikte keramische tegels voor uw wand of vloer zelf zien en voelen. Uiteraard kunnen wij u ook een proeftegel toesturen. Mocht maatwerk noodzakelijk zijn, dan laten wij door onze leveranciers een proeftegel maken.

img-9852.jpg

Service

KRMK Tegels is niet de uitvoerende partij voor het betegelen van uw wand of vloer, maar wij kunnen u wel adviseren in de keuze van een vakkundige tegelzetter. Graag zelfs, want wij zijn niet alleen tevreden als wij onze keramische tegels bij u hebben afgeleverd. Wij zijn pas écht tevreden als uw wand of vloer die gewenste uitstraling en kwaliteit heeft die u en wij samen voor ogen hadden.

Maar ook zodra u tevreden bent over uw keramische tegelwand of –vloer, stopt onze service niet. KRMK Tegels wil namelijk dat u daar nog jaren van kunt blijven genieten. Ook al zijn onze keramische tegels nagenoeg onderhoudsvrij, wij geven u graag onderhoud- en schoonmaakadvies voor een nog langer behoud van uw wand en vloer.

img-6501.jpeg

Duurzaamheid & milieu

Duurzaamheid en milieuaspecten spelen een belangrijke rol bij ons en onze leveranciers. Het hergebruik van tegelrestanten, het zuiveren van gebruikt water na de productie alsmede het toepassen van reinigingsfilters op de schoorstenen van de ovens is voor onze leveranciers een noodzaak om bij te dragen aan een beter milieu en een ‘groene’ toekomst voor de volgende generaties.

cimg0267.jpg

Openingstijden

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. Bel gerust voor een afspraak naar +31 (0)85 073 02 50 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon. 

Afspraak maken