Collectie

Terrazzo tegels

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak

Terrazzo tegels

Bent u op zoek naar prachtige keramische terrazzo tegels? Dan bent u bij KRMK Tegels in Vianen aan het juiste adres!

Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige keramische terrazzo tegels die uw interieur of exterieur een luxueuze uitstraling geven.

Keramische terrazzo tegels kunnen op verschillende manieren worden toegepast:

  • Vloertegels: Dit is de meest voorkomende toepassing van keramische terrazzo tegels. Ze creëren prachtige vloeren die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
  • Wandtegels: Keramische terrazzo tegels kunnen ook op muren/wanden worden geïnstalleerd om een unieke en stijlvolle uitstraling te creëren. Dit kan in badkamers, keukens of andere ruimtes waar u een statement wilt maken met uw interieur. 

Terrazzo tegels

Voordelen van keramische terrazzo tegels

Keramische terrazzo tegels zijn de perfecte keuze als u op zoek bent naar duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer- of wandbedekking. Ze combineren de klassieke uitstraling van traditioneel terrazzo met de voordelen van keramiek, zoals slijtvastheid, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. Er zijn verschillende redenen waarom keramische terrazzo tegels een goede keuze kunnen zijn:

  • Duurzaamheid: Keramiek staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Terrazzo tegels zijn geen uitzondering, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in zowel residentiële als commerciële ruimtes.
  • Onderhoudsgemak: Keramische terrazzo tegels hebben een glad oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken is. Ze vereisen weinig onderhoud en kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een mild schoonmaakmiddel.
  • Veelzijdigheid: Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor ze passen bij elke interieurstijl. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist van een meer traditionele uitstraling, er is altijd een keramische terrazzo tegel die aan uw wensen voldoet.
  • Milieuvriendelijkheid: Keramische terrazzo tegels worden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn volledig recyclebaar. Hierdoor dragen ze bij aan een duurzamere leefomgeving.

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak