Onze opdrachtgevers

Inline Kiela

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon.

Contact

OPENINGSTIJDEN

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. 

Afspraak maken

Een internationale en duurzame uitstraling.

Toen wij begin 2018 werden benaderd door de heer Kiela om mee te denken over de vloerafwerking van de nieuwe Inline/Kiela showroom, werden wij gelijk enthousiast. Daar Inline/Kiela als relatie van KRMK wereldwijd kwaliteitsproducten in de kappersbranche levert en installeert, moest de te adviseren vloerafwerking dan ook een internationale en duurzame uitstraling krijgen. De gesprekken met de ontwerpers van Inline/Kiela die aansluitend werden gevoerd, verliepen dan ook in zeer goede harmonie.

Hun kleurideeën hebben wij getracht op een harmonieuze wijze in te vullen met diverse soorten keramische vloerafwerkingen zoals: houtlook, betonlook, decor en moderne tinten. Ook hebben de verschillende formaten en mix van kleuren een zeer eigentijds en kwalitatief hoogstaand resultaat opgeleverd. Het eindresultaat van hun showroom mag er zijn en de samenwerking hebben wij ervaren als een “warm bad” tussen gepassioneerde partijen.

Bij retail non-food denken we aan o.a. woon-, huishoud- en kledingwinkels. Deze winkels ontvangen dagelijks vele bezoekers, waardoor deze vloer vraagt om een slijtvaste tegel, die tegen een stootje kan en niet glad is.