Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

marco-onel.jpg

In 1994 startte Marco bij Intercodam Tegels in hartje Amsterdam voor het midden en hogere segment.

Marco begon daar als inkoper/verkoper en na zes jaar ging hij de buitendienst in en bezocht vele architectenbureaus en dealers in het hele land. Daardoor heeft Marco inmiddels een aanzienlijk en waardevol netwerk opgebouwd.

Na ruim 22 jaar voor Intercodam Tegels gewerkt te hebben, was hij toe aan een nieuwe uitdaging en begon hij als New Business Acquisiteur bij lijmfabrikant Sika Deutschland GmbH - SCHÖNOX. Toch bleef zijn hart uitgaan naar wand- en vloertegels en toen onlangs een nieuwe uitdaging bij KRMK Tegels beschikbaar kwam, hoefde hij niet lang na te denken. Marco: “KRMK Tegels is eigenlijk nog een jong bedrijf, maar de directie heeft wel al bijna 38 jaar ervaring in de tegelbranche.

Zelf ben ik geen ondernemer, maar ik ben wel ondernemend. KRMK Tegels is beide: er wordt dagelijks vol enthousiasme en gedrevenheid gebouwd aan de groei van KRMK Tegels. Het bijzondere van KRMK Tegels is dat wij zelf rechtstreeks importeren en daardoor directe lijnen hebben met onze leveranciers. Dat in combinatie met het één op één contact met de opdrachtgever maakt dat je een ideale formule hebt om snel te leveren, maar ook om hoge kwaliteit te blijven garanderen.

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen onderdeel uit te maken van zo een gedreven bedrijf met enthousiaste collega’s en dat ik een actieve bijdrage mag gaan leveren aan de groei van KRMK Tegels. Ik kijk ernaar uit binnenkort bestaande en nieuwe opdrachtgevers te gaan bezoeken en te ontvangen in onze nieuwe showroom die momenteel nog in aanbouw


Terug naar nieuwsoverzicht
Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Bezoek tegelfabriek Graniser

Bezoek tegelfabriek Graniser

Wij staan voor kwaliteit en daarom verwachten wij ook van de fabrieken waar wij onze keramische wand- en vloertegels vandaan halen, dat die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als wij. Met regelmaat bezoeken wij de fabrieken. 

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Marco Onel. Marco is 47 jaar, komt uit Purmerend en werkt sinds 1 oktober als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 25 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak