Sponsoring SV Nieuw Utrecht

sponsoring-sv-nieuw-utrecht.jpg

SV Nieuw Utrecht is een voetbalvereniging die zich inzet voor diversiteit en inclusiviteit binnen de club.

De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid om op elk niveau te voetballen en streeft naar continue verbetering. Om dit te kunnen blijven doen, is de vereniging afhankelijk van sponsoren. Een van deze sponsoren is KRMK Tegels BV. 

De sponsoring van KRMK Tegels BV heeft SV Nieuw Utrecht in staat gesteld om diverse activiteiten te organiseren voor haar leden. Zo heeft de vereniging nieuwe voetbaltenues kunnen aanschaffen en zijn er diverse evenementen georganiseerd, zoals een jeugdtoernooi en een clubdag. Dankzij deze activiteiten is de saamhorigheid binnen de vereniging vergroot en hebben de leden nog meer plezier gekregen in het voetballen.

De vereniging hecht veel waarde aan de samenwerking met sponsoren die zich betrokken voelen bij de vereniging en haar doelstellingen. Dankzij deze sponsoring kan SV Nieuw Utrecht haar leden een nog betere voetbalervaring bieden en blijven werken aan een inclusieve en diverse vereniging.


Terug naar nieuwsoverzicht
Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Bezoek tegelfabriek Graniser

Bezoek tegelfabriek Graniser

Wij staan voor kwaliteit en daarom verwachten wij ook van de fabrieken waar wij onze keramische wand- en vloertegels vandaan halen, dat die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als wij. Met regelmaat bezoeken wij de fabrieken. 

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Dit is onze nieuwe collega, Marco Onel

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Marco Onel. Marco is 47 jaar, komt uit Purmerend en werkt sinds 1 oktober als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 25 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.

Showroom bezoek

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat.

Maak een afspraak