Dit is onze nieuwe college, Peter Koks

file.jpeg

Peter startte in 1983 zijn carriere in de tegelwereld bij Intercodam Tegels in Amsterdam, waar hij verkoop binnendienst, projectadviseur buitendienst en general manager is geweest.

In 2015 startte hij Terrasenbalkontegels.nl, met als specialisme 2 cm dikke buitentegels los verlegd op galerijen, dakterrassen en balkons.

Vanaf 2016 combineerde hij deze werkzaamheden bij Tegelconcerto Utrecht, waar hij als projectadviseur architecten bezocht en als onderdeel van dit agentschap met de vertegenwoordigde fabrieken door het land reisde om retail-klanten te bezoeken.

KRMK is eenn nieuwe uitdaging voor Peter: “Ik heb bij Intercodam Tegels, samen met een goed en leuk team, een mooi assortiment tegels opgebouwd, waar men anno 2020 nog steeds mee werkt. Op dezelfde manier wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om een jong bedrijf als KRMK te doen slagen”.

Met Marco, Peter, Mustafa en Marti heeft KRMK meer dan 50 jaar ervaring in de tegelwereld en een uitgebreid netwerk leveranciers, afnemers en tegelzetters, waardoor ieder project door KRMK naar tevredenheid zal worden geleverd.


Terug naar nieuwsoverzicht
Dit is onze nieuwe college, Peter Koks

Dit is onze nieuwe college, Peter Koks

Graag stellen we onze nieuwe collega aan u voor: Peter Koks. Peter is 55 jaar,  en werkt sinds 1 januari 2020 als Account Manager bij KRMK Tegels. Hij neemt maar liefst 37 jaar ervaring in de tegelhandel met zich mee.

3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, Reddot Design Award winner. Nederland maak kennis met dit uniek product!

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen!