3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

1.png

Fiberbeton, gegoten in de meest stijlvolle en unieke vormen. Uitstraling als een tegel, erg strak en verfijnd?  NNNEEEE!!! Beton is en hoort ruw en onafgewerkt te zijn, dus onze 3D beton elementen zijn van echt beton en stralen dat ook uit en daar zijn wij erg trotst op!

Met onze 3D beton elementen leeft een wand en heeft het een transformatie gehad naar een uniek kunstwerk met een eigen identiteit vormgegeven door u. Door toevoeging van pigment aan het beton kunnen we de elementen op alle RAL kleuren maken. Op bestelling maken de handwerkers in de fabriek elk element in de gewenste kleur en afwerking. 

Reddot Design Award winner, Nederland maak kennis met dit uniek product!

Bekijk hieronder onze 3D beton elements catalogus. 

https://krmktegels.nl/files/original/website-voorblad-3d-beton-elements.jpg

Download

 


Terug naar nieuwsoverzicht
3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, exclusief bij KRMK Tegels!

3D Beton elementen, Reddot Design Award winner. Nederland maak kennis met dit uniek product!

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Sponsoring SV Nieuw Utrecht

Wij wensen het zaalvoetbalteam van SV Nieuw Utrecht veel succes in het nieuwe seizoen! 

Bezoek tegelfabriek Graniser

Bezoek tegelfabriek Graniser

Wij staan voor kwaliteit en daarom verwachten wij ook van de fabrieken waar wij onze keramische wand- en vloertegels vandaan halen, dat die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als wij. Met regelmaat bezoeken wij de fabrieken. 

Openingstijden

Langskomen in onze showroom is alleen op afspraak. Wij zorgen dat er een specialist voor u klaarstaat, voor advies en een gratis offerte op maat. Bel gerust voor een afspraak naar +31 (0)85 073 02 50 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze keramische tegels, een afspraak maken voor een advies op maat, of onze showroom bezoeken? Neem dan vooral contact met ons op, via het contactformulier of direct per mail of telefoon. 

Afspraak maken